Lisätietoa sivustostamme

Haluamme vielä kertaalleen toivottaa sinut tervetulleeksi koirista ja kenneleistä kertovalle sivustollemme. Mikäli et vielä ole päässyt lukemaan artikkeleita sen tarkemmin tai olet vasta tavalla tai toisella löytänyt tiesi pienelle sivustollamme, uskomme että haluaisit tietää varmasti sivustomme hieman lisää. Siksi olemmekin päättäneet omistaa tämän osion tältä koiramaiselta sivustomme sille, että kerromme sinulle hieman lisää muun muassa tämän sivun taustoista, tarkoitusperistä sekä siitä, ketkä tämän sivuston takana oikein pyörivät ja ketkä sen ovat saaneet aikaan. Uskomme, että tällaisella avoimella poliitiikalla voimme voittaa lukijoidemme luottamuksen, sillä on helpompi luottaa sivustoon silloin kun ymmärtää, että sen takana ovat aivan oikeat ihmiset, joilla on samat arvot, mielenkiinnonkohteet ja mielipiteet kuin sinullakin.

Sen lisäksi että haluamme hieman esitellä itseämme ja arvojamme, haluamme myös kertoa tässä osiossa vähän lisää siitä, millaisista aiheista tämän sivuston artikkelit kertovat. Näin sinun voi olla helpompi miettiä ja pohtia, mitä artikkeleita haluat sivustoltamme lukaista ja mistä voisi olla sinulle kaikkein eniten hyötyä. Esimerkiksi vasta omaa koiraa harkitsevalle sopiva artikkeli voi olla aivan eri, kuin mistä on eniten hyötyä jo kotimaassa ja ehkä maailmallakin nimeä tehneelle kasvattajalle. Tämän artikkelin lukaisemalla saat hieman osviittaa siitä, millaisia artikkeleita voit täältä odottaa löytäväsi ja mitä kaikkea niistä voi olla mahdollista oppia lukaisemalla ne nopeasti läpi.

Selkeä rakenne ja informaatiopitoinen sisältö

Kaikki artikkelimme on pyritty rakentamaan niin, että niissä on selkeäsi luettavissa oleva rakenne ja että niissä on käytetty sellaista kieltä, joka on selkeää aivan kaikille lukijoille. Tämän lisäksi olemme pyrkineet saamaan pieneenkin määrään tekstiä mahtumaan mahdollisimman paljon hyvää ja mielenkiintoista tietoa, jotta artikkelimme tarjoavat lukijoillemme mahdollisimman paljon informaatiota. Tämä yhdistelmä takaa sen, ettemme käytä sanamääriä turhaan jaaritteluun, vaan käytämme koko sivustomme sisällön siihen, että voimme tarjota lukijoillemme uusia oivalluksia ja uutta tietoa samalla kuitenkin kirjottamalla artikkelit niin, että niitä on mahdollisimman miellyttävää lukea.

Kuka on sivustomme takana

Nyt viimeistään tässä vaiheessa haluat varmasti myös tietää, kuka on saanut aikaan tämän mainion koiramaisen sivuston ja millaiset ihmiset näiden ruutujen takana istuvatkaan. Lienet jo varmasti huomannut että puhumme itsestämme monikossa – tämä ei ole ollenkaan sattumaa emmekä teitittele itseämme turhaan, vaan kyseessä on tosiaankin iloinen ryhmä koirien ystäviä tämän sivuston takana. Emme halua kertoa itsestämme kuvin ja nimin, sillä tämän sivuston pääpiste ei ole tosiaankaan meissä, vaan parhaissa ystävissämme eli koirissa. Sen sijaan voimme kuitenkin kertoa itsestämme lisää muutamin koiramaisin faktoin.

Tämän sivuston perustajilta löytyy kotoaan hyvin erilaisia koiria, muun muassa pienen pieniä chihuahuoita, ystävällisiä ja pörröisiä samojedeja sekä valtavan suuria tanskandoggeja. Osa meistä on kasvattanut koiria ja harrastunut lemmikeiden kanssa kilpalajeja jo vuosien ajan, kun taas osa on aivan uusia koirien maailmalle ja muistaa vielä vallan hyvin sen kipuilun, jota sopivan koirarodun metsästys aiheutti. Olit siis millainen tahansa koiraihminen, me ymmärrämme sinua hyvin! Sivustomme tarjoaa laajan skaalan koiriin liittyviä artikkeleita, kuten koirarotuesittelyjä sekä mielenkiintoisen katsauksen koirien ja ihmisten yhteiseen historiaan.